Moje Fantasy Poviedky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto som?

Ahoj!

Tento blog som založila kedysi dávno a konečne som sa dokopala k tomu, aby som ho nejako využila. Mám 17 rokov, maturitu predo dvermi a jednou z mojich záľub je práve písanie príbehov, či už ide o poviedky alebo niečo viac. Momentálne mám rozpísanú moju tretiu knihu, ktorú by som niekedy rada vydala (tie dve predtým boli napísané viac-menej pre mňa a mojich kamarátov) a pomedzi to píšem aj poviedky, ktoré by som chcela uverejňovať práve tu.

Prečo?

Nuž, prišla som na to, že potrebujem odozvu od čitateľov. Už mi viac nestačí písať ,,pre radosť" či ,,pre úzky okruh ľudí". Chcem viac. Chcem, aby si moje príbehy prečítal aj niekto úplne cudzí a nezabudol mi tu zanechať komentár - kritický či akýkoľvek iný.

Mnohí si to možno neuvedomujú, no odozva je pre spisovateľa ako hnacou silou, ktorá ho doslova núti ísť vpred, nehovoriac o tom, ako veľmi to dokáže potešiť (no aj zarmútiť).

Prosím vás teda o to, aby ste mi o sebe nechali vedieť. Záleží mi ako na vašich názoroch, tak aj na vás samotných. Moji čitatelia sú ako moji priatelia - nechcem ich sklamať, chcem ich niečím potešiť. No musím o nich vedieť!

Nie je to ťažké. Stačí pár kliknutí.

Pomôžte mi a popožeňte ma vpred. Buďte mojou hnacou silou. Ktovie, možno raz zo mňa bude slávna spisovateľka a vy tí, ktorým budem za môj úspech vďačná.

(Myslím to vážne, neskutočne stagnujem a nemám motiváciu... :( )


O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. mno
    deva spanilá!!! a šup sem s príbehom, prečítame, slovko napíšeme..:-)))
    publikované: 02.11.2011 09:09:06 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. čakáme
    na prvý článok :)
    publikované: 02.11.2011 16:24:59 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    Jeden článok už mám - v poviedkach je úvod k takej experimentálnej poviedke :)
    publikované: 02.11.2011 19:29:09 | autor: MM (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014